בשלו מה שאתם רוצים, היכן שאתם רוצים! זוהי התכולה של ערכת הבישול MH500 עבור 2 אנשים:
סיר מדידה עם ידית מתקפלת. (1.6 ליטר נפח לשימוש, 400 גרם, קוטר 20 ס"מ * 9.5 ס"מ)
מחבת עם ידית מתקפלת וננעלת (0.5 ליטר נפח לשימוש, 315 גרם, קוטר 19.5 ס"מ * 4 ס"מ)
2 צלחות מרק (0.5 ליטר, 71 גרם כל אחת)
2 ספלים (0.25 ליטר, 36 גרם כל אחד)
2 סטים של סכו"ם עם 3 פריטים (מזלג, כף, סכין) להצמדה (21 גרם לערכה)
1 מכסה/מסננת תואמים לסיר או למחבת (82 גרם)
מערכת סגירה מסיליקון המשמשת כמעמד (65 גרם)
תיק נשיאה (21 גרם)
בחירת החומרים לערכת הבישול שלנו: בחירה קריטית:
בחרנו בפלדת אל חלד 18/8 (304) כי היא משלבת בטיחות למזון ועמידות לאורך זמן. היא לא מתחמצנת ומונעת חלודה. מכיוון שפלדת האל חלד מוליכה חום מעט פחות מאלומיניום, הוספנו שכבת אלומיניום כפולה על בסיס הסירים והמחבתות שלנו מדגמי MH500.היא מפזרת את החום ומגבירה את יעילות החימום, ומפחיתה את כמות הגז הדרושה לבישול.
כיצד בחרנו את הציפוי לערכת הבישול שלנו?
בחרנו בציפוי PTFE Xylan + של המותג Whitford בגלל האיזון בין איכות ציפוי הנון-סטיק לבין העמידות והמחיר, ובגלל שהוא מותאם לשכבות דקות של מתכת (מה שלא מאפיין ציפוי קרמיקה).ציפוי זה אינו מכיל דבק על בסיס PFOA ומתאים לבישול מזון.וכמו בכל הציפויים, אנו ממליצים להימנע משימוש בסכו"ם או בכלי מתכת, כדי להימנע מפגיעה בציפוי.
ועכשיו נספר לכם על חלקי הפלסטיק בערכת הבישול שלנו!
פוליאמיד (סכו"ם וידית), פוליפרופילן (צלחות, ספלים), טריטאן (מכסה) וסיליקון (מעמד לשולחן) נבחרו בגלל שהם קלים ועמידים בחום (אפילו עד 100 מעלות צלזיוס) ובפני דפיקות ועיוותים.כל סוגי הפלסטיק שלנו הבאים במגע עם מזון הם ללא ביספנול-A (BPA) בהתאם לתקנות הצרפתיות הקיימות.
עם זאת, אין לאפשר מגע ישיר של הפלסטיק עם להבה, משום שהחום עלול להמיסו.
העצה שלנו להפקת המיטב מסט הבישול:
ערכת הבישול שלנו תואמת לכל סוגי האש (עצים, גז, אינדוקציה וכו').
למחבת יש ידית מתקפלת שננעלת (ונפתחת) בדחיפה (משיכה) של המתכת הממוקמת במרכז. לסיר יש ידית פטנט מתקפלת ב-2 חלקים שנועלת את המכסה בזמן ההובלה.המכסה מתאים למחבת ומשמש גם כמסננת.
לצלחות יש עיצוב מובנה בחלק התחתון שמגביל העברת חום.
איך לאחסן את ערכת הבישול?
כדי לייעל את הגודל הכולל ולהפחית את הרעש במהלך ההובלה, אנו ממליצים לאחסן את החלקים בסדר הבא:הסכו"ם מוצמד למכסה, הספלים והצלחות בתוך הסיר. המעמד נועל את הערכה והמכסה מאפשר לכם לשאת את הכול, גם כאשר הערכה מלוכלכת.
אם אתם ממהרים, או שאתם מתקשים לסדר את הכלים, תוכלו גם להניח את כל החלקים בסיר (זה פשוט רועש יותר ופחות אופטימלי!).
איך לנקות ולתחזק את ערכת הבישול?
לפני השימוש הראשון, יש לשטוף את כל הפריטים 3 פעמים במים נקיים.
לאחר השימוש יש לשטוף את כל הפריטים במי סבון (חמים אם אפשר) ולייבש לפני האחסון במקום יבש.
ניתן לשטוף את כל הפריטים במדיח כלים, אבל מומלץ לשטוף את הסירים והמחבתות ביד (כדי לשמור על הציפוי). יש להימנע גם מספוגים או חול שישפשפו את פנים הכלים בזמן הניקוי.
האם יש משהו שכדאי להימנע ממנו בעת שימוש בערכת הבישול?
כדי להימנע מפגיעה בהם, לעולם אל תחממו את הסיר או המחבת כשהם ריקים.בעת השימוש במדורה, יש לוודא שהלהבות לא נוגעות באופן ישיר בחלקי הפלסטיק.
אין להשתמש בסכו"ם ממתכת עם ציפוי הנון-סטיק.אם אתם נושאים בערכת הבישול שלכם דברים שעלולים לפגוע בציפוי, הניחו אותם בשקית או בפיסת בד.לבסוף, יש תמיד לנעול את ידית המחבת בעת השימוש בה.
חומרים ותקנות
כל המוצרים והחומרים שלנו עומדים בתקנים העדכניים אודות מגע עם מזון והם אינם מכילים ביספנול A (BPA), בהתאם לדרישות הקבועות בתקנות הקיימות בצרפת.
כמה דוגמאות לעיצוב חכם בפעולה:
הסיר, עם סימונים למדידת נפחים וכמויות.
לצלחות יש לולאה שמאפשרת לתלות אותן לייבוש מהיר יותר
מעמד הסיליקון משמש גם כרצועה ששומרת על ערכת הבישול סגורה לאחר שסידרתם הכול.ולבסוף, הכיסוי מאפשר לכם לשמור את ערכת הבישול נפרדת מהחפצים האחרים בתיק שלכם!
צוות העיצוב שלנו מספר את סיפורה של ערכת בישול MH500:
ממש מההתחלה, רצינו לעצב מוצר שיאפשר לכם לקחת את כל הפריטים אתכם ולבשל תחת כיפת השמיים, תוך שהם נשארים נקיים ופרקטיים לשימוש.
ומה הלאה? בכל שלבי העיצוב, המידול התלת-ממדי והבדיקות אצל משתמשים מנוסים ומתחילים, מעורבים לא מעט אנשים ורגשות, ולבסוף מתקבל מוצר שאנו גאים בו: ערכת בישול מוכנה לשימוש, פשוטה לנשיאה ולשימוש, שניתן להשתמש בה ברוגע מוחלט תחת כיפת השמיים.
כמה מילים בנוגע למזון מצוות המעצבים שלנו:
"כשאנחנו עושים טרקים, הבישול הוא אחת האהבות הגדולות שלנו. אפילו בחוץ, תוכלו לבשל הרבה יותר מפסטה. ומדוע לא לקטוף וללקט את האוכל במהלך הטיול. בסופו של דבר, קל לבשל, וזה בדיוק מה שרצינו להשיג בערכת בישול זו: רצינו להפוך את חייהם של המטיילים לקלים יותר. לאוכל יש טעם אחר כשאוכלים בחוץ. אנו מעריכים מנות בצורה שונה."