עצה כיצד למטב את הביצועים של תרמוס המזון.
מלאו את התרמוס במים חמים למשך 5 דקות ולאחר מכן שפכו את המים והכניסו לתוכו את המזון החם. סגרו את התרמוס.
ככל שהתרמוס מלא יותר, כך הוא ישמור על חום או קור התכולה ביעילות רבה יותר.
פונקציות
המוצר הפשוט הזה עשוי מ-5 רכיבים (מיכל, מכסה, אטם, ידית וקערה) שניתן לפרק במידת הצורך.
הקערה המצורפת עשויה מדופן נירוסטה כפולה למניעת כוויות במהלך האכילה.
בחרנו לצייד את הקופסה בפתח רחב למדי, בקוטר 8 ס"מ, כדי לאפשר לכם לשטוף ולמלא אותה בקלות.
הידית הרכה מאפשרת לשאת אותה בקלות ובלי שהיא תתפוס יותר מידי מקום בתיק.
אין להכניס את הקופסה או הקערה למיקרוגל.
טיפים לתחזוקה
מוצר בטוח לשימוש במדיח כלים (מכסה + גוף + קערה). אזהרה, במקרה זה הקפידו שלא לאבד את האטם העליון. יש לייבש עם פקק פתוח. ניתן להסיר את האטם והידית לשטיפה יסודית וייבוש.
שימוש ראשון
יש לשטוף את המוצר 3 פעמים במים נקיים לפני השימוש הראשון.
חומרים ותקנות
המוצרים והחומרים שלנו עומדים בסטנדרטים העדכניים החלים על מוצרים הבאים במגע עם מזון. בהתאם לתקנות הצרפתיות הקיימות, הם אינם מכילים ביספנול A (BPA).בחרנו להשתמש מנירוסטה 18/8 (304) עבור המיכל והקערה, המוכרת בזכות בטיחות המזון שלה ופוליפרופילן עמיד בפני חום וזעזועים בחלק העליון.האטם והידית עשויים מסיליקון, חומר עמיד במיוחד.
משקל ומידות
נפח: 0.8 ל'
גודל: קוטר 14.2 x 11.8 ס"מ
מידות קופסת המזון: קוטר 11 ס"מ x 13.8 ס"מ, פתח: קוטר 8 ס"מ מידות הקערה: קוטר 11.8 x 8.5 ס"מ קיבולת שמישה: 0.4 ל', סך הכל 0.5 ל'
משקל: 530 ג' (גוף: 292 ג', מכסה: 66 ג', קערה: 172 ג')
זמין ב-0.5 ל' וב-0.8 ל'.
כיצד פועל עיקרון הבידוד?
בבקבוק זה נעשה שימוש בדפנות נירוסטה כפולות עם ואקום כדי לחסום את ההולכה או ההסעה של חום לצידו החיצוני. לחסימת המעבר של קרינה תרמית, מצופה צידה החיצוני של הדופן הפנימית בשכבת נחושת דקה.החלק העליון מבודד הודות לתוספת פנימית עשויה פוליסטירן מורחב.הקערה עשויה מנירוסטה כפולה ללא מרווח אוויר לשמירה על התחושה החמימה מבלי להישרף.
טיפים מובילים...
נוסף לשמירה על מזון חם, ניתן לשמור גם על מזון קר בטיולים. אין דבר טוב יותר מכפית גלידה באמצע הטיול לעורר מוטיבציה בילדים (ובמבוגרים!).
ניתן גם להשתמש בקופסה לצורך הכנת יוגורט: הניחו לחלב לרתוח, אפשרו לו להתקרר עד ל-43°C בקירוב (חם אבל לא גורם לכוויות), לאחר מכן מזגו את החלב לתוך הקופסה עם כפית יוגורט. סגרו את הקופסה והשאירו למשך הלילה (בין 6 ל-10 שעות).
עיצוב המוצר: המומחיות שלנו
מרכז העיצוב העולמי של Quechua ממוקם בפאסי, למרגלות רכס המון-בלאן, במחוז הוט-סבואה שבצרפת.
נקודה זו משמשת מקום מפגש לצוותים שלנו (מעצבים, מנהלי מוצר, מהנדסים וכו'), כמו גם לחובבי ספורט חוץ.
זהו יתרון עצום בעיצוב מוצרים המיועדים לטיולים בהרים, המאפשר לנו לחלוק איתכם את המומחיות שלנו.